Nuffnang

Beloved YOU.

Tuesday, February 21, 2012

MINAH

Wehh, camtaekk sikit bahasa lu nak paggil kakak cenggitu.
Perghh, jangan nak gurau kasar sangat lahh kan.
Lu fikir lu sapeee? Eiyyyyy
* kte bengang taw.
Kot yee nak ilekkk sempoii sangat pun jangan laaa panggil camtuuu
Kakak ada nama pulak.
Mamito and abah bagi nama sedap sedap awak nak pggl cmtu napee?
Belum ada dalam sejarah kawan kawan boypren gepren kakak nak panggil cmtu taw
Kot malas sangat nak panggil nama kakak yang panjang tuh, dah nama pendek ada kan boleh
Eiyyy, panas lahhh
Ter-kebetulan si gendut sorang nih pun buat dek jee, takkan kakak pun nak buat dek jugak kan
Kang ignore kata ktorang kurang hajo pulak
Touching banyak banyak nih  =.=
Tolong lah hormat kami sikit.
Kami bekerja dengan 'mak'. Bukan anda anda mahupun anda.
Eiyyy, belajar tinggi tinggi, kerja bagus bagus tapi takde manners nak panggil orang
Jangan harap kakak nak respect awak lah yehh
Awak punyee ADAB boleh letak sama tempat makan kucing kakak.
Dang!
Nak gurau kasar kena bertempat.
Punyeee lah banyak nama kakak nih tu jugak lu nak panggil
Pfffttt, panas sampai ke malam bila teringat. Kan gendutt rambut kerinting? Ahaha
Kasi shoot muka dia dengan lengan kau! Heeee
Takpelaa, sabar. Kakak okay.
  Biar kita buruk di luar tapi cantik di dalam.
Jangan luar dah busuk, dalam pun nak busukk camtaekkk!
Back off, tumbok kang tawlaaa.
Ahahaha
p/s : Iloveyou more and more pun tinggal gak. Amboii, kemain statement yehhh. GEBU

No comments: