Nuffnang

Beloved YOU.

Saturday, April 21, 2012

Big MOODY

Okayy, perhatian kepada semua semua
Jangan terlebih bercakap dengan saya
Kerana hari ni kakak tak ber-MOOD nak entertain anda semua
Kekurangan mood dam kehilangan perasaan.
Ni dalam hati ni, sebak jee
Nak meleleh jeee.
Nasib baik duduk kat receptionist kena muka senyum jee
Kalau tak dah lari lari balik rumah nangis
Ahaha
Ter-beku lagi ni haa dalam hati
Ada yang pending tak terluah
Haihh, sabarlahh hattiii
Hidup tak senantiasa mudah
Ade jee yang datang menguji.
Sedihh tahap bisu tak boleh bercakap.
Nak lari tengah time kerja.
Duduk sorang sorang kang beku lak air mata nih
Ishhhhhh
Sedihhnyeee, Shrek tolong aku!
Kau kalau aku call kerja nak marah jeee.
Asek cakap aku nih tak boleh kena marah
Marah jee nangis tulah kauu Sepet. Amboiii
Mulut cakap tak pikir. Ahaha
Terima kasih Mas Alya Yusof, kau mulut memang HJ. Eiyyyy
Aseklaaa nak menang kan busukk aku, ishh
Bye lahh, aku sedih.
Taknakk cakap dengan sape sape hari nii.
Aku tahu kau pun tahu aku rinduu kau.
Nanti nanti aku okay lah nih.

p/s : Sedih banyakk kalau tak saya takkan blog-ing :(

No comments: