Nuffnang

Beloved YOU.

Wednesday, June 13, 2012

Kembali menulis

Kalau takde angin takdee khabar takdee masalah
'Buku' idaman nih takkan terbuka dengan sendiri, gituu
Di sebabkan segala yang mendatang tak dapat di compress lagi
Maka, terpaksa di buka di sini
Di luah di sini
Di tebar di sini, haihh
Sedihlaaaaa T_T
Lagu theme pun dah sedih, belum lagi dengar cerita isi dalam nyee tuh. Ahaha

Saya rinduu demokk nihh,
Pagi tadi dia text kte, dia cakap dia rinduu, sedih BYE
Alaaaa, rinduu jugakkk
* Wehh wehh, dia tak demokk yehh. Dia kurus.
Jangan nak cakap dia demokk.
Ni gambar lamee, years ago. Erkkkk
Ahaha
Kau nampak cute berbadan 13 mcm nih laaa Shrekk.
Heeeeee
Tahun nii ktee tak dapat pegii Floria laaaa
Busukk titeee exam, dang!
* titee majok sbnanyee dengan dia sebab tak dapat pegii.
Ahaha
Takdeee kerja lain, tu jelaa.
Mjok mjok mjok dan mjok, haihhhh
Sabar laa yee buah hatii 


Kepada buah hati tersayang :
Selamat ber-presentation yeh hari nii.
Jangan kalut sangat, put aside sekejap masalah berat badan kau tuh. Erkkk
Eh eh, terlepas cakap pulak.
Heeeeeeee
Dulu kuwroos, skg demokk. Taff. Tuihh
Ahaha

Sebenarnyee, bukan nak cerita pasal dorang lahh. Eiyyy
Kakak nak cakap, kalau boleh buat laa muka 'naisss' sikit
Kakak dah habis naiss nihh taw, tak nampak kee pipi kakak merah dengan blusher?
Ehemm. Ahaha
*apekee naiss naiss nih, jadah haram menatang nih? Heeee
Jangan laa berangin sangat, kakak nih dala tanah
Kalau angin+tanah mau takkk ribut tanah
Ahaha
Tak retii laaa nak wayang wayang nihh, waa bukan anak seni. Tuihhhh
Haaa kau , gosok sangat pun tak boleh gakk
Geli neman nengoknyeeee
Dah malas cakap banyak, freezing. Eerghhh

p/s : Loveyouu SP 

3 comments:

Alya Yusof said...

Bussut laaa awwak ni letak damba tite yg santek sepat.. Udus laaa damba nii.. Ajok.

Alya Yusof said...

Bussut laaa awwak ni letak damba tite yg santek sepat.. Udus laaa damba nii.. Ajok.

NourfaSP said...

Ahaha, santekk jeeeeeee