Nuffnang

Beloved YOU.

Friday, June 15, 2012

Manis♥


Buah Hati 

Ehh, ehhh cmanee boleh ada 'hati' Nourfa dalam kereta demokk tuh?
Heeeeee
*maluu ahh canii. Blushing habiss nih
Ahaha
Saya lah si MANIS tuh, erkkk?
Bialaa kte nak perasan kee hapee, busukk titee yang cakap cmtuu kat kitee. Erkkk
*Sayang, sila jangan muntah. Ahaha
You made my day lah sayangg.
Terus rasa nak senyumm sampai ke petang, gituuu
Heeeee
Dah dah kau pun jangan nak over sampai ke telinga senyum yehh
Tumbok kangg tawlaaaa, heeeee


It's been two weeks takk jumpa kau, tak tengok muka kau
Tak tengok kau senyum, tak bau perfume kau. Erkkkk
Sedihh laaa, malas dah nak cakap pasal rinduuu
Boleh mengundang meroyan taw takk? Ahaha
* tapi betul sedih nih, Eiyyyy
Tanakk cakap pape dah, just nak bgtaw kau buat kali yang berjuta juta lemon nih, I miss you so BAD
Sangat BAD, cehhh
Ahaha
Loveyou 




p/s : Belajar menghargai, jangan dah takde baru nak terhegeh hegeh. Puiii

No comments: