Nuffnang

Beloved YOU.

Tuesday, June 19, 2012

Mentality


Hari ni bukan nak bercerita tentang kakak
Haa, ni nak cerita pasal si pelengkap hidup kakak
Gilaaa sedih ah rumah sunyi
Balik kerja semalam boleh nak tersasul tanya mana yang lain sebab nampak Azam sorang jee tengah tgk tb. 
Haihhh, sedihh betul nihh
*hari hari entry cerita pasal sedih :)
Nakk buat cmanee, a feww weeks nih memang berendam air mata jelaa.
Napee jadii jelly balik nih? Anyone boleh bagi answer? T.T
Rinduu adik beradikk rinduu buah hatii rinduu orang Sepang
* Ishhh mcm nak mengeluh panjang jee nihhh
Heyy si tengah, sabar taw.
Jangan sedih kalau org ngutok awak kee
DOG-kan awak kee, kakak adee kat SgBuloh ni boleh meng-PIG-kan mereka lahh
Pfftt, haram jadah punya mulut.
Kau pehal nak nganjeng orang? Bagus sangat kau?
Camtaekk sangat kau? Stylo sangat kauu?
Tolong ahh, jangan nak meng-kondem orang jee. Peduli apee dia nak pakai ape beli apepun.
Pakai duit Acik kau pulakk? 
Silap kau nak bikin tahi dengan kesayangan aku.
Tak kau menangis kena tepek dengan aku jangan panggil aku FM laaa.
* dah dah g cakap bf awak suruh dia tumbok si pemulut haram tuh
Nilai diri sendiri dulu sebelum nak menilai orang.
Kolej swasta jee pun.
Mereka yang memulakan kata-kata perli-an, kutok-an adalah mereka yang tak boleh tengok org lain lebih
*eleyy, esok lusa dia pulak ah tuh buat. Tengok ahh kalau tak cayee :)
Kakak always ada unuk awak. Meng-back-up awk dr jauh.
Sabar! Biar mereka yang sakit mata berhenti bercakap bila dia dah penat. Okayy?
Be a good girl, pekak kan telinga. Jangan dengar cakap cakap yang menyakitkan telinga tuh.
Haihhhh.
Loveyouu very muchh.

p/s : People will never stop talking

No comments: