Nuffnang

Beloved YOU.

Monday, June 18, 2012

Puff ♥

Si Power Puff Girl
Yeyyy, I'm the one yang kale Green tuh
Thanks to Gades Imej Unggul, ahaha
Tapii busukk titee cakap mana boleh cenggini, sebab mata dia tak Sepet. Aipp!
*bialaaa, takyaa nak edit sgt yeh. Sekeh kangg :P
Kalau nak jadii PPG kena kuat
Tak boleh kuat nangis jee, maluu ah cmtuu
Heeee
Luar kental, tapi dalam Jelly sangatt
Maluu ahh caniii, erkkkk


Haihh, macam biasa datang kerja tapi macam takdee kerja
Sebenarnyaa ada banyak kerja tapi malas nak bereskan
Asek bertangguh jee, ishhh
Membawa hati otak fikiran sorang sorang
Mengenangkan buah hati nak final jee malas nak kacau
Kalau tak mau sakit otak sayang aku tuh
Heeeee
*sorry banyakk lemon tawww
A few weeks ni sorry banyak buat perangai
Sorry selalu complain
Sorry selalu merajuk
Sorry selalu menyentap
Sorry selalu marah tak tentu pasal
Sorry emo jeee
Sorry tak pernah nak beralah
Haihh, mintak maaf taw. Cepat salam. Erkkk
Ahaha
* Ambuihh, pandai yehh. Switch acc Twitter kte laa tuh! Eiyyyyy
Tak sabar nak jumpa awak.
Rasa nak timang timang jee, ahaha
Cehhh, sukee ahh tuh. Erkkk


Okayy, last. Iloveyou. Itu pasti
Tak pernah kurang.
Cepatlaa masuk minang. Ahaha 
xoxo, SP
Loveyou 

p/s :  Rinduu jugakkk T.T

No comments: